Saturday, September 1, 2012

Kinos käik jäi kahjuks ära, kuna mu hostema hostema, kes tuli talle Ameerikast külla, komistas ja murdis oma õla kahest kohast ära.(Nüüdseks on ta juba operatsioonil käinud ja kõik saab korda) Nii siis, läksime teda haiglasse vaatama.
Pärast haiglas käiku läksime koju ja tellisime hiinatoitu... Super hea :) Hiljem vaatasime õega filmi ja läksime magama.
Eile käisime õega Mechelenis ja panime mu flaamikeele kursusele kirja, pärast seda käime õe koolis tema õpikutel järel.
Hiljem läksime emaga Zemstenaar-i (see on ajakiri, mis ilmub siin igakuiselt ja ma pean sinna kirjutama, millised erinevused on siin ja Püssis) grillpeole, sest mu hostema arvas, et teised Zemstenaari töötajad tahavad teada rohkem minust. Nii siis, pidin end tutvustama ja olema väga seltskondlik ja vastama paljudele küsimustele. Vahepeal tuli meil käia ka koolis, seal toimus uute õpilaste päev. Tutvusin oma klassijuhataja ja kahe klassikaaslasega. Ja ka ühe teise vahetusõpilasega, kes tuli siia AFS-iga (teine vahetusõpilaste program nagu yfu-gi). Ta nimi oli Byron ja ta tuleb Mehikost. Mul on päris hea meel, et ma pole ainuke vahetusõpilane Scheppers-is. Pärast koolis käiku läksime tagasi grilli peole. Koju jõudsime alles mingi ühe aeg.
Täna on mul siin esimene ratsutamise tund.
Hiljem lähen õega kinno ja saan vist Byron-i ja loodetavasti ka Elisa-ga (vahetusõpilane yfuga, elab mulle üsna lähedal) kokku.

PS! Hakkan vaikselt keelest juba aru saama, kui nad räägivad minuga aeglaselt :)

2 comments:

  1. Mul tuli täna nii suur sunu igatsus peale. Tahaks kasvõi ks päev sinuga koos olla :D. Kui õnnestub, siis õhtul räägime onja ;)

    ReplyDelete
  2. Sorry, nägin alles täna seda,, aga täna võik küll rääkida.. :)

    ReplyDelete